Over mij

Ik ben David, de videograaf en editor achter Young Films. Als bruiloftsvideografen nemen we deel aan wat waarschijnlijk de mooiste dag van je leven is.  Ik zal je bruiloft tot in de kleinste details vastleggen en daarmee een prachtig filmisch verhaal creëren. Op deze manier wordt je trouwvideo voor altijd gekoesterd door jou en je familie, je vrienden en toekomstige generaties. Als je een videograaf nodig hebt, aarzel dan niet om vandaag contact met mij op te nemen voor een uniek voorstel.

Werkwijze

Ben je geïnteresseerd in het laten filmen van je bruiloft? Neem dan contact op voor  mijn beschikbaarheid en meer informatie. Vervolgens kunnen jullie besluiten om een kennismaking in te plannen.
Beschikbaarheid

Na jullie aanvraag controleer ik of ik nog beschikbaar ben.

Kennismaking

Ik neem tijd om kennis met jullie te maken. Dit kan per e-mail, telefonisch, face-to-face of via Skype. Hier kunnen al jullie wensen en plannen besproken worden.

Draaiboek bespreking

Enkele weken voor de trouwdatum hebben we nog contact over de laatste details, zodat we weten wanneer en waar we moeten zijn. Vervolgens is het showtime!

Draaidag

Dit is de dag waar het allemaal gebeurt. We filmen deze prachtige dag en brengen het beste van jullie naar boven.

Montage

In de montage wordt de film verder uitgewerkt. Elk verhaal is uniek dus de montage ook. We gebruiken zowel video als audio van de dag.

Oplevering

Na 2-3 maanden ontvang je je eigen film. Beleef de dag opnieuw.